Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAK SE STÁT JEŽÍŠKOVÝM VNOUČETEM - pravidla pouze pro rok 2016!!!

23. 11. 2016

Stát se Ježíškovým vnoučetem je jednoduché. Stačí věřit na Ježíška, který nelítá v oblacích, ale chodí mezi námi. A jak prvních 14 dní fungování ukázalo, je jich opravdu hodně. A to je skvělý základ pro velké věci a hodně radosti.-)

 

Stačí sledovat facebookovou skupinu Ježíškova vnoučata a tyto stránky. Ty umožňují přehledněji zveřejňovat a vyhledávat přání, která opuštění senioři mají.

V jednoduché tabulce se objeví vždy, když nám je domovy seniorů (potažmo jejich báječné oslovené sociální pracovnice) pošlou. Vy pak jen napíšete ke konkrétnímu domovu a konkrétnímu dědečkovi nebo babičce své jméno. Tím si přání rezervujete.

Pak je ale třeba ho opravdu splnit. Berte to tak, že v té chvíli se stává uzamčené ostatním. Když zapomenete, nebo ho nepošlete z jiných důvodů, senior ho nedostane. Po tom, co si o něj napsal a začal zase věřit "na Ježíška", by to byla velmi smutná srážka s realitou, které věřil do té chvíle. A to je to poslední, co chceme!! A nemůžeme připustit...

Proto prosím, jestliže nebudete moci z nějakého důvodu balíček poslat, smažte své jméno a uvolněte přání dalšímu Ježíškovu vnoučeti. Neni to hanba ani ostuda. Je to jen nesobecký přístup.

Věříme ale, že pokud si své přání vyberete, bude vás hnát touha a radost z radosti ....A to nás baví. A to nás těší. A to dává smysl naší akci:-)

(Adresy k odeslání najdete v rubrice Adresy)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Can you copse the pressure

(Aassurgyduam, 8. 10. 2018 23:33)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-5mg-en-ligne/

POZOR -tato webová stránka není platná !!!!

(Jitka, 6. 11. 2017 13:02)

POZOR PRO VŠECHNY - EXISTUJE nová stránka: www.jeziskovavnoucata.cz a tam jsou aktuální informace !!!

Prosba o dárek pro naše klienty

(Zdeňka Šmídová, 31. 10. 2017 7:07)

Dobrý den, jsem sociální pracovnice z Domova pro seniory Zastávka u Brna. Dostala jsem informaci o Vaší Vánoční akci. Ráda bych potěšila pár klientů v našem Domově. Nevěděla jsem, kde se přihlásit, tak píšu do komentářů. To se omlouvám. Pro naši klientku pí. Zdenku Šmídovou bych prosila porci dobrého jídla nebo nějaké cukrovinky. Má opatrovníka a peníze dostává pouze na příděl. Další, koho bych chtěla potěšil je paní Jiřina Pavlíková, ta by potřebovala rychlovarnou konvici. Ta její je již rozbitá. Další je pan Jan Anderle a tomu by udělala také radost porce dobrého jídla. Žádný z výše jmenovaných klientů nemá svoji rodinu a jsou opravdu sami. Předem Vám velice děkuji za zveřejnění proseb pro naše klienty. S pozdravem Karolina Horáková, tel.: 546 418 827, nebo email: dszastavka.horakova@seznam.cz

Re: Prosba o dárek pro naše klienty

(Dana Vodenková, 3. 11. 2017 11:22)

Dobrý den paní Šmídová,
ráda bych některému ze stařečků udělala radost a nedaří se mi zapojit do databáze "Ježíškova vnoučata". Proto si vaše klienty beru za své. Více informací vám pošlu na vámi uvedený mail

Re: Prosba o dárek pro naše klienty

(Magdalena Volkova, 4. 11. 2017 3:26)

Tady se hlasi "ježíškovo vnouče' z Rosic, mame to k vam za humny, radi pomuzeme. Napsala jsem Vam email. S pozdravem M.Volková

Ježíškovo vnouče

(Simona Nováková, 1. 11. 2017 8:05)

Nevidím přání 2017

(Jana, 26. 10. 2017 10:41)

Dobrý den, ráda bych se zapojila do tohoto projektu, ale nevidím data pro tento rok? Díky za odpověď.

Není aktuální tabulka přání?

(Jitka, 24. 10. 2017 21:49)

Dobrý den, na této webové stránce jsou pouze data z roku 2016, jak je to možné? Dnes jsem poslouchala Český rozhlas, kde tuto stránku pán propagoval, že se lze zapsat s nějakým kodem a nikde to tu nevidím. Prosím o aktualizaci i pro ostatní. Vánoce jsou přesně za 2 měsíce :-), díky. Jitka z Moravy

Re: Není aktuální tabulka přání?

(Jitka, 24. 10. 2017 21:58)

Tak je již nová stránka: www.jeziskovavnoucata.cz a tam jsou aktuální informace, ale stejně nemůžu najít tu databázi, kde se registrovat :-(((

Stat se jeziskovo vnoucetem

(František, 24. 10. 2017 20:57)

Dobry den stale mi bohužel nejde nikde se přihlásit do nějaké databáze, prosim o pomoc dekuji

Chci pomoci

(Kateřina Letošníková, 24. 10. 2017 14:43)

Dobrý den,
chtěla bych pomoci - doručit dárek s přáníčkem od dcery.
Pokud by byl zájem o zahrání pár koled na flétnu od dětí ze ZUŠ z Prahy 4, ráda pomohu domluvit.
Děkuji tedy předem za nějaké konkrétní informace o konkrétních přáních. Našla jsem pouze z roku 2016...

Děkuji předem
K. Letošníková

hodinky

(Hanka Viktorinová, 19. 12. 2016 21:40)

Ahoj lidi, zapojila jsem se do akce Ježíčkova vnoučata, ale nějak jsem v tom fofru zapomněla na slečnu Helenku. Má velké přání, chtěla by hodinky. Stačili by i nějaké starší, které fungují, Nemáte někdo doma nějaké v šuplíku, které nenosíte a nepotřebujete? Někdy se mě i 20x za den zeptá, kolik je hodin. Kdybych měla, dala bych jí už dávno nějaké svoje, ale opravdu nemám.

Re: hodinky

(Alice Braborcova, 19. 12. 2016 22:32)

Dobry den, ja bych jedny naramkove hodinky mela, jen je potreba do nich dat novou baterii, uz je leta nepouzivam... Kam a jak bych je mela dorucit? Jsem tu poprve a rada pomohu..

Re: hodinky

(Alice Braborcova, 19. 12. 2016 22:33)

Dobry den, ja bych jedny naramkove hodinky mela, jen je potreba do nich dat novou baterii, uz je leta nepouzivam... Kam a jak bych je mela dorucit? Jsem tu poprve a rada pomohu..

Dotaz

(Becková, 8. 12. 2016 9:33)

Ráda bych nšjak přispěla, ale sama jsem mírně handicapovaný senior, takže spíš si nějakou částkou * můžete mi poslat účet kam bych mohla dar zaslat?

prosím o doplňující info

(Jan Řehák, 6. 12. 2016 20:50)

Rád bych se zapojil a někoho obdaroval.Nedaří se mi ale přes Vaše stránky najít koho, a čím.Prosím pomozte mi dovysvětlením.Můj mail je sailord@volny.cz.Děkuje a hezké vánoce všem přeje Honza Řehák§
P.S,Nejsem uživatelem Facebooku.

Poděkování

(Jitka, 5. 12. 2016 7:37)

Dobré ráno, včera jsem poprvé viděla v TV připomínku "Ježíškova vnoučata" a brečela jsem jak malá, i když je mi 50+. O seniory často není zájem, nejsou tak "lukrativní" jako malé děti. Nemám zrovna snadný život, ale ráda se i se skromnými prostředky stanu "vnoučetem". Já se o své staré rodiče starám už několik let. Ale na babičku, která již roky není mezi námi, velmi často vzpomínám.
Děkuji za váš skvělý nápad.
JV
Nemám facebook aa tak jsem se bála, že se nebudu moct přihlásit.

dotaz

(irena, 30. 11. 2016 9:03)

hezký den, vedu kroužek dětí a rádi se zapojíme, sleduji však, že všechna přání v tabulce už jsou plněna, dodáte další???